Team III reist in uitgedunde samenstelling af naar Den Haag waar een tot op het bot gemotiveerde fusie ploeg klaar stond. Voor de wedstrijd wordt vol respect een minuut stilte gehouden voor de te vroeg overleden voorzitster. De wedstrijd begint rommelig en aan beide kanten worden open kansen gemist. Ondanks dat Team III het tempo probeert te reguleren worden gemiste kansen afgestraft met zeer snelle tegen aanvallen. Ondanks het missen van de kansen blijft Team III in het door van de thuis ploeg en wordt er gerust met een 19-14 stand.

Na rust komen de witten gedreven uit de kleed kamer en weten de 4 senioren plus A & B jeugd zich even geen raad en loopt de thuis ploeg uit naar een voorsprong van 10 verschil. Team III blijft gedisciplineerd spelen en probeerde de schade te beperken. Ondanks de aanvallende onmacht weten ze toch nog 28 keer het doel te treffen. Een trieste laatste 1.5 minuut van de thuisploeg die bij zo’n stand nog een statement willen maken is respectloos. Eindstand 37-28