In een gezellige ambiance met muziek door de jeugd van KMPA (Vince, Lesley & Thijs Bedankt) waardoor er echt een beker sfeertje in de hal hangt. De gasten uit Arnhem komen gemotiveerd uit de start blokken en Team III moet in de achtervolging . Tot 7-7 gaat de wedstrijd gelijk op, door goede aanvallen en misschien wel nog beter dekkingswerk loopt de thuis langzaam maar zeker uit naar een 16-11 ruststand.

Na rust is het de dekking bij de oud gediende zo solide met een excellerende keeper daar achter dat de Top schutters van Arnhem wanhopig lijken te worden. Zelf A junioren Destin en Ian mogen hun skils laten zien. Het publiek word in de laatste minuten nog getrakteerd op hoogstandjes waardoor er een niet zeer verdiende 29-20 eindstand op het scorebord staat als de scheidsrechters voor het laatst fluiten.

Op naar 1/4 finale met nog meer publiek!

Sponsor van de week
Djevie Kinderkleding