De verwachtingen waren vooraf hoog gespannen. De wedstrijden tegen Dios zijn altijd erg beladen en vol passie en strijd. Sponsor van de week Jan Noordhoek had er dan ook erg veel zin in.

Team III komt goed uit de start blokken en neemt via 2-0, 4-1 een 6-2 voorsprong in  7e minuut. De gasten lijken zich te herpakken en sluipen dichterbij tot 8-6 met nog 19 minuten te spelen. Door goede reddingen en sterk verdedigen lopen de mannen toch weer gestaag uit 10-6. Een overtal situatie geeft de gelegenheid om verder uit te lopen 13-7. Als er nog 9 minuten te gaan zijn tot de rust is het Dios die 13-8 maakt, maar alleen in de laatste seconden weet deze ploeg nog te scoren. Terwijl Team III er lustig op los scoort. Ruststand 22-9! 

Na de rust een soort gelijk wedstrijd beeld, een onmachtig Dios wat vooral tegen zichzelf speelt en een Team III dat er lustig op los scoort. Met als hoogte puntjes zeer fraaie doelpunten en natuurlijk de “40e”. De topper die nooit een topper werd eindigde in een 42-20 overwinning voor Team III.

Aankomend weekend staat er een wijnproeverij op het programma!

 De schoentrofee voor Jannick