Zaterdag middag ging een goed gevulde bus richting Sittard.
Er waren toch weer een behoorlijk aantal supporters aangesloten om deze bus reis weer eens om te toveren tot een succes reis.
Koffie en gebak van de zieke “Rooie Willem” gaven de ploeg de nodige afleiding daar waar andere de kaarten lieten spreken. Met het mes op tafel werd er geprobeerd om tegen standers te intimideren. Bovenal zeer gezellige trip. Stoppen bij Van der Valk in Stein om de traditionele maaltijd te nuttigen.

Daarna op het gemakkie naar de Hal om aan de voor bereidingen te beginnen voor de wedstrijd.
Wat voor één speler betekende dat er op zoek moest gaan naar wedstrijd schoenen! Vergeten onder het mom van….Gisteren wezen fitnessen?

De wedstrijd ging zoals zo vaak zonder de supporters van start.
Team III komt goed uit de startblokken, 0-2 voordat de thuis ploeg het door heeft.
Na drie minuten komen ook zij op het score formulier 1-2 en kan de wedstrijd echt gaan beginnen. ploegen zijn aan elkaar gewaagt en geven in de dekking niet heel veel weerstand waardoor het tempo hoog ligt via scores 1-3, 4-3, 4-5 naar 5-5 en 8 minuten op de klok geeft Team III een tussen sprintje als de supporters luidruchtig binnen komen lopen waardoor er na een ruime 10 minuten 5-8 genoteerd wordt. Doelpunten vallen snel en om en om, er is na 20 minuten handballen al 28 keer gescoord. (13-15)
Even lijkt het er op dat Team III een gaatje weet te slaan bij 14-18, maar het is van korte duur. De thuis ploeg weet met nog een minuut te spelen de stand weer geheel gelijk te trekken 19-19. Vlak voor het rust signaal weten de Aalsmeerders nog te scoren. 19-20.

De tweede helft begint zoals de eerste, maar met Sittardia wat nog sneller wil spelen. Het is echter Team III wat de touwtjes stevig in handen heeft en de tegenstander niet dichterbij laat komen dan 1 doelpunt verschil. Het is hoofd zakelijk de linker opbouw speler van de thuis ploeg die voor de dekking lastig te bedwingen is. Na 4 minuten staat er 20-23 op het scorebord en tekent hij persoonlijk voor de wederopstanding met 3 treffers op rij wordt het toch weer spannend. 24-25
En als er dan ook nog een ondertal situatie ontstaat voor de gasten dan is het in de 11e minuut 26-26, alles is weer mogelijk. Hierna komt er een dubbel overtal voor Team III maar de ploeg weet er maar moeizaam van te profiteren, toch is de marge weer opgelopen naar 3 verschil. 26-29 nog een kwartier te gaan.
Sittard blijft knokken maar het verschil blijft schommelen tussen 4 en 2 goals, zelfs het inbrengen van extra veld speler voor de keeper heeft niet het gewenste resultaat.
Team III speelt op geheel eigenwijze de wedstrijd naar een goed resultaat.
33-37 is een overwinning die op het conto bijgeschreven mag worden en waardoor het de koplopers op de voet blijft volgen.
De mee gereisde supporters komen in de kleedkamer hun blijdschap vieren met mee genomen versnaperingen.
De terug reis is altijd veel lekkerder met punten uit Limburg. Er was weer genoeg eten en drinken aan board en stom ouwe hoeren gaat dan steeds beter.

Door de uitslagen van het weekend staat er komende zaterdag een ware topper op het programma; De nummer 2 ontvangt de koploper WHC die een punt meer heeft verzameld dus de koppositie staat op het spel!
Sponsor van de week Langeraad Installatie Techniek heeft een mooi affiche.
De wedstrijd begint om 18.45 uur in de Bloemhof.