Op een troostte loze zaterdag avond een wedstrijd spelen heeft als voordeel dat er redelijk wat mensen naar de sporthal komen om de enige wedstrijd te kijken die er is.
Dan kun je dus mooi aan klanten binding doen!

De wedstrijd komt nogal moeizaam op gang Team III komt na 1,5 minuut op 1-0 maar heeft erg veel moeite met het simpele spel van GHV Goirle en loopt achter de feiten aan.
1-2, 2-3 en 3-4 de grootte lompe schutter mag iedere keer redelijk vrij schieten en scoren.
Door verdedigend wat agressiever uit te gaan en de aanval te onder breken komt er meer grip op het spel van de gasten.
Na 10 minuten staat er een 6-4 stand op het bord.
Het zijn de gasten die met veel strijd de wedstrijd maken en zo in het kielzog blijven van de thuis ploeg.
via 6-6, 8-6, 8-8 naar 11-11 in de 17e minuut.
Er volgen minuten zonder scores of het komt dat beide keepers de ballen stoppen of dat er gewoon slecht geschoten wordt laten we in het midden.
In de 20e minuut wordt de ban gebroken en loopt Team III uit naar 13-11 en in de 26e minuut zelfs in onder tal naar 15-12, 16-13 met nog 3 minuten te gaan voor de rust.
Rust komt schijnbaar te laat voor de thuis ploeg door opnieuw onder tal van Team III weten de gasten de stand toch weer gelijk te trekken 16-16

 

De rust heeft Team III goed gedaan en komen gelijk goed uit de start blokken, na 5 minuten staat het 20-17.
In onder tal wordt het zelfs 21-17 en in dubbel onder tal 22-17 8e minuut.
Bal verlies en gemiste kansen brengen de stand in de 15e minuut behoorlijk verrassend genoeg in het voor deel van G.H.V. 22-23. Tot er in de 20e minuut weer een gelijke stand (26-26) op het score bord staat loopt de thuis ploeg achter de feiten aan.
In overtal weten de mannen dan toch weer op voorsprong te komen 28-26. Het zijn echter de gasten die denken dat er meer te halen valt in Aalsmeer en komen opnieuw op gelijke hoogte als er nog 4 minuten op de klok staan. (29-29)
Als er dan toch eindelijk een beetje beleving in de ploeg komt wordt de wedstrijd over de streep getrokken door met nog een minuut te gaan 33-30 voldoende moet zijn.
Het slot akkoord is voor de gasten die in de laatste 5 minuten alleen maar break out doelpunten scoort in de slot seconden de 33-31 op het bord zet.
Punten gaan in de tas maar of er aan klanten binding is gedaan is de vraag.

Volgende week zal er zeker uit een ander vaatje getapt moeten worden als er op bezoek wordt gegaan bij de koploper Olympia’89 te Oss
De bus vertrekt om 18.00 uur stipt.