Hoe ging Team lll het seizoen eindigen was vandaag de vraag. Een symbolische en verdiende derde plek of weten de toppers uir Oss na een goede serie Team lll toch nog voorbij te streven.

Van druk was echter geen sprake en Team lll leefde ontspannen naar de wedstrijd toe. Met Wim Lubbert op de tribune om de laatste competitiewedstrijd wedstrijd van zijn te vroeg aan stoppen denkende jongste zoon te bekijken.

Team lll kwam gedegen uit de startblokken en bouwde met goed spel vrij makkelijk een 5-9 voorsprong. De voorsprong werd geleidelijk aan een doelpunt of acht. De tegenstander leek al een beetje klaar met de competitie. Totdat Team lll slordig werd in de afronding en het net voor rust ineens nog maar 4 punten voorstond.

De tweede helft een zelfde beeld; weer acht doelpunten voor na een paar mooie aanvallen. Echter na een fase van 10 minuten op de keeper en naar de verdedigers van Snelwiek gooien en dus 0 treffers slonk de voorsprong naar 3 doelpunten. De tegenstander ging er zowaar ook weer in geloven. Een time out was noodzakelijk.

Na de time out rechte Team lll als nog de rug en kwam de overwinning eigenlijk nooit in enig gevaar. 30-36 eindstand en een mooie derde plek!

Met nog een heel mooi toetje tegen de final 4 finalist te gaan zit het seizoen er bijna op.